Dobra šola vožnje, da bo pot do vozniškega izpita hitra

Dobra šola vožnje je v današnjih časih zlata vredna. V primerjavi s prejšnjimi desetletji je promet v današnjem času bistveno bolj intenziven in zahteven, zato je še posebej pomembno, da nanj kandidate za voznika pripravi dobra šola vožnje. Še posebej, če gre za kandidate, ki opravljajo vozniški izpit pri 16 letih. Cena vozniškega dovoljenja je odvisna predvsem od tega, koliko prevoženih ur boste imeli, preden boste naredili vozniški izpit B. Res je, da je določena količina ur obvezna. Res pa je tudi, da nekateri kandidati vozniški izpit B opravijo že po minimalni količini prevoženih ur. Nekateri drugi kandidati pa opravijo veliko ur in večkrat padejo na vozniškem izpitu za avto, tako da je v tem primeru cena vozniškega dovoljenja neprimerno višja. Če torej hočete, da je cena vozniškega dovoljenja za vas čim nižja, je najbolj primerno, da si poiščete dobro šolo vožnje.

Dobra šola vožnje je naša avtošola 3D, ker smo učinkoviti

Naša avto šola je dobra šola vožnje, ker imamo odlične inštruktorje, ki poskrbijo, da kandidat vozniški izpit B opravi v najkrajšem možnem času. Na drugi strani pa bodo kandidati pred vozniškim izpitom za avto primerno usposobljeni, da bodo po uspešnem opravljanju vozniškega izpita B maksimalno pripravljeni na izzive, s katerimi danes postreže moderni promet. In ti izzivi so bistveno bolj zahtevni, kot je bilo to v preteklosti, ko je bilo na cestah neprimerno manj avtomobilov in je bil tudi tempo življenja počasnejši.

Vozniški izpit B pri nas kandidati opravijo zelo hitro

Cena vozniškega dovoljenja pri nas je tako relativno nizka. Četudi je v drugih avtošolah urna postavka nekoliko nižja, pa je cena vozniškega dovoljenja pri nas bistveno nižja, saj naši kandidati vozniški izpit opravijo hitro. Še posebej smo angažirani pri tistih kandidatih, ki opravljajo vozniški izpit pri 16 letih. Zaradi vsega navedenega smo res dobra šola vožnje.Za več informacij pokličite v tajništvo avtošole: (01) 425 42 04 ali 031 876 147.

 

Tečaj CPP poteka 6 delovnih dni po 4 šolske ure na dan.